worst fu**ing state

Idag mår jag verkligen skit. Att jag ens pallade mig ut är en sensation, men jag var tvungen att gå på banken.

Det känns som att jag har ätit ett ton laxermedel. Bra bantningstips till er därute: Se till att pajja termostaten i kylen så att maten blir förstörd. Ät sedan maten!

Jag köpte iaf hårtoning och färg när jag var ute. Droppar nog tanken på att fixa håret idag, pallar ju inte ens lyfta på benen.

Ska krypa ner under filten i soffan och försvinna in i "Diamonds are forever". En kopp te skulle vara en räddning nu också.

Godnatt!


till anonym

Jag har valt att inte publicera ditt kommentar för att det går bara inte :) om du tänker efter så förstår du varför? Första gången jag såg en sådan där var jag i precis samma situation som du... Jag kan fortfarande vika mig dubbel av skratt när jag kommer ihåg hur jag svor över att farsan hade satt mig i den sitsen.

Hoppas att du inte blev stött, jag älskar dina comments för övrigt.
Kram
Jen

the date from hell

Det är alltid roligt att höra om hur dejtar går. "Är han något att ha?" "Fick du ligga?" etc...

Sist jag var singel så var jag en kräsen jävel. Ingen dög, och hittade jag någon som dög så var det något annat fel som uppenbarade sig. Det slutade med att jag hade den längsta singelperioden någonsin i mitt liv.

Ibland så saknar jag mitt singelliv, men när jag tänker tillbaka så har man nog upplevt sina "date from hell"´s. Frågan är om det var så kul att vara singel.

Nazzen från vishan:

Den här killen raggade upp mig på nätet. Han var trevlig och vi chattade ganska mycket. I slutändan tyckte jag att det blev lite för mycket. Allting kändes bra, men lite för bra. Vi började snacka på tfn till slut. Då tyckte jag att det kändes som en klängapa... men han var egentligen inte så klängig. Det var något med honom som jag tyckte var lite "tomt i huvudet". Jag la ner projektet. 
Sen är jag så desperat så att jag tar upp projektet igen lite mindre än ett år senare.
Jag fattade inte varför jag hade dissat honom tidigare. Han var ju jättesnäll osv... ok jag tyckte väl fortfarande att han var lite "bonnig" och trög, men annars var det ju inga fel alls. En morgon så ska jag sätta på lite musik till frukosten och frågade honom vad han brukar lyssna på...
Hans svar:
"Skinheadmusik"..
-Förlåt vad sa du?..
" Ja Skinheadmusik"..
-Ähhhhhh *jag känner mig som iq-fiskmås och ser ut som den tröga bonnen jag tyckte han var*.. -Varför lyssnar du på sån musik?...
"Men har inte jag sagt till dig att jag har varit nazist?" ..
- Näeeej du, det har du nog missat. Och när slutade du vara nazze?
" När jag var 27.. "

Snubben hade precis fyllt 28.

Jag i min tur är uppvuxen med flertal olika kulturer runt omkring mig. Min styvmorfar är från latinamerika, mamma var då gift med en arab, syrran var tillsammans med en grek och minsta syrran var tillsammans med en mulatt.
"Tjena nazzen, välkommen till familjen!"

Visst han hade slutat vara, men saker sätter sina spår och åsikter tvättas inte bort så lätt.

/Jen

fy... en skorsten i näsan

Jag röker, jag är beroende av ciggaretter.. det är ingen hemlighet.

Men de senaste dagarna har jag inte rökt så mycket och ändå så känns det som att jag har en skorsten i näsan. Det luktar rök hela tiden. Det känns som att jag har rökt med näsan istället för munnen.

Tror att det kan vara dax att lägga av..?


vilken jä**a fi**a

Fy fabian vad jag är förbannad just nu.
För några år sedan skrev jag erotiska noveller i brist på eget sexliv. Jag publicerade de novellerna på en sida med erotiska noveller. Jag kom att tänka på dem för en stund sedan. Tyvärr kommer jag inte ihåg vilken sida det var så jag började söka runt lite.

Så på en sida hittar jag en av novellerna, men det är någon jävla f***a som har snott min novell och publicerat den under egen profil. Har människor verkligen så jävla lite i huvudet så att de måste sno andras material. Vill hon/han ha novellen så kan jag publicera upp den i arsl*t på dem!!!!

/
En förbannat arg Jen!


mice in the drain? - möss i avloppet?

Råttor i avloppet? Det är ju bara en vandringssägen.... eller?
Vad är det för konstiga ljud i mitt avlopp? Är det fel på avloppet eller är det dax för antisimex? Ber om ursäkt för den låga inspelningsvolymen.

Rats in the drain? Just an urban legend... or?!
Whats that fishy noise in my drain?
Sorry for the poor volume!
where nothing is what it seems like

Jag flummar runt ganska mycket i mina tankar och en återkommande tanke som jag gärna filosoferar djupt i är universum.
Fattar ni hur stort universum är? Det är oändligt, det finns inget slut.
Om man skulle lägga universum i ett mikroskop så skulle vi på jorden inte ens synas. Ta då den människa som anser sig vara störst bäst och vackrast... han är ingenting!

En annan idé om universum är att vi är i en snöglob. Ni vet såna där man hade som liten, som man kunde vända upp och ner så att det började snöa. Vi befinner oss i en sådan där snöglob och på utsidan så sitter Gudarna och leker med oss. Vänder upp och ner på våran tillvaro lite då och då.

"Kära Gudar, sluta uppenbarligen med att leka med mig, VET NI INTE VEM JAG ÄR?"


könsoperationer och kvinnokläder


Visste ni att i Iran får män inte klä sig i kvinnokläder? Då blir de stoppade av sedlighetspolisen.
Det kanske man kan ana sig till, och med tanke på den religiösa grund som både politik och lagar styrs av i Iran så är det ännu lättare att förstå att män i kvinnokläder blir stoppade.

Men hur många vet det här?

I Iran får män klä sig i kvinnokläder om de beslutar sig för genomgå en könsoperation. Bara tanken på att ett så väldigt muslimskt land tillåter könsoperation är motsägelsefull.

Vet ni vad som är än värre motsägelsefullt? Jo att män som bestämmer sig för att opererar om sig till kvinnor får mer än halva operationskostnaden betald av Iranska staten.
När en man har bestämt sig för operera om sig till kvinna och bokat tid och betalt för ingreppet så kan han ansöka om ett särskilt tillstånd för att bära kvinnokläder fram till operationen. Efter operationen behövs inget tillstånd för då är han kvinna, vilket dessutom kön på födelseattesten ändras till.

Tanken på hur många män i Iran som opererar om sig till kvinnor för att de känner sig tvungna är skrämmande. Det känner sig tvingade till ingreppet för att få lov att bära kvinnokläder.

Min fundering är..... varför vilja bära kvinnokläder i ett land där kvinnor måste skyla sig?RSS 2.0