Sveriges politiker har fått Sveriges befolkning att rösta på Sverigedemokraterna

Tänkte bara skriva av mig lite om Sveriges politik, med anledning av valresultatet.

SD lyckades kamma hem mandat i Riksdagen. Det är oroväckande men knappast förvånande.

De flesta som röstade på SD visar sig vara bosatta i södra Sverige. Kan det kanske vara så att skåningar och blekingar har börjat tröttna på all skit som händer där nere?

Malmö borde utlysa undantagstillsånd med anledning av hur mycket brottsligheten har ökat. Var och varannan vecka läser vi om att människor blir skjutna på öppen gata. Räddningspersonal vågar inte sätta sin fot i Rosengård utan poliseskort. Upplopp sker titt som tätt. Och går någon säker i alla vendettan sker?

Av egen erfarenhet så vet jag att södra Sverige är speciellt utsatt av "öststatsligor" som gör inbrott och skadar samhället.
Flyktingströmmen som har drabbade södra Sverige påverkade samhället väldigt negativt. Brotten ökade och främmande kulturer skrämde många av urinvånarna i småorterna. T ex så avhystes hyresgäster i ett område för att lägenheterna skulle bli flyktingbostäder. Detta hände i en liten kommun på 13 000 invånare. Kommunen tog emot 700 flyktingar. Vad hände?

Butiksinnehavare blev frustrerade över att snatterier ökade och att flyktingar ofta var inblandade i detta. Hyresgästerna som blev avhysta och omplacerade i andra lägenheter kände sig kränkta och rotlösa. Inbrotten ökade. Många av dessa flyktingar acklimatiserade sig inte och levde rövare. Urinvånarna blev väldigt upprörda av situationen. Folk från andra kulturer har i många fall inte samma dygnsrytm som vi och man kunde se stora gäng vara ute och promenera mitt i nätterna, vilket ledde till att invånarna i kommunen kände sig helt plötsligt osäkra och rädda för att vara ute på natten.

Två händelser fick bägaren att rinna över.
* En svensk man blev förälskad i en flyktingkvinna. Han var psykiskt sjuk och hon avvisade honom. De hade kommunikationssvårigheter pga språket och kulturer krockade. Han tog en dag med sig en hagelböss hem till kvinnan och sköt både sig och henne i trappuppgången. Det var helt ofattbart att det hände i den här lilla kommunen.

* Under en festival så utbryter bråk mellan "svenskar" och flyktingar. Anledningen var att en flykting kallade en svensk tjej för hora och storslagsmål blev faktum. En flyktingkille blev nerslagen och skadades så allvarligt att han förblev i koma i flera veckor och har ej blivit återställd utan har men för livet.

Den andra händelsen fick upp ögonen för politikerna och flertalet av flyktingarna förflyttades till en större stad 7 mil utanför kommunen.

Det här var inte den enda kommunen i södra Sverige som tog emot flyktingströmmen och ej heller den enda kommunen som direkt eller indirekt drabbades på ett negativt sett.

Summan av kardemumman: SD har fått stort gehör i södra Sverige pga detta och andra främlingsfientliga åsikter som spätt på det hela. deras starka propaganda och uppmärksamheten kring den har nog manipulerat många väljare.
Sveriges politiker är orsaken till att detta har hänt. Deras flyktingpolitik har pushat på många röstberättigade rakt in i famnen på SD

Sveridemokraterna är ett främlingsfientligt parti, men folkhets är lagbrott i Sverige än så länge, varför deras inofficiella politik inte är uppmärksammad eller ens synlig idag. Men den finns där och vi är dumma om vi inbillar oss annat.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0